Resultaten voor Advocaten

 
Advocaten
home Avontuur Verstrepen advocaten.
Avontuur Verstrepen Advocaten is een in hoge mate gespecialiseerd advocatenkantoor in Oosterhout vlakbij Breda, waaraan drie advocaten verbonden zijn. Wij bieden rechtshulp aan particulieren en ondernemers, op basis van gefinancierde rechtsbijstand of betalend. Familierecht en mediation. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als er kinderen in zijn betrokken.
Hendriks Reijntjes advocaten mediators.
Hendriks Reijntjes advocaten mediators. Alexander Battalaan 65 NL-6221 CC Maastricht T: 31043-601 10 86 F: 31043-321 86 99 info@hradvocaten.eu. Om een afspraak te maken voor een inloopgesprek kunt u contact opnemen met het secretariaat of met een van de advocaten.
Advocaten Van Huffelen Co: Advocaten Mediators.
Professioneel jurist die u bijstaat met advies en/of uw zaak behartigt voor de rechtbank. Van Huffelen Co is een middelgroot team van advocaten en bemiddelaars, ieder met aanvullende opleidingen en specialismen binnen het Ondernemingsrecht. Onze advocaten staan u bij met juridisch advies en vertegenwoordigen u voor de rechtbank.
Advocaat beroep Wikipedia.
In de hoofdplaats van ieder gerechtelijk arrondissement wordt een tableau opgemaakt van de Orde van Advocaten, een lijst van de advocaten die hun beroep uitoefenen onder de beroepstitel van een andere lidstaat van de Europese Unie en een lijst van stagiairs, die hun kantoor in het arrondissement hebben.
IT advocaten.
IT-inkoopvoorwaarden, zoals GIBIT en ARBIT, zijn bekend bij onze advocaten. Compliant met de GDPR? Doe onze Privacy Scan! Check of u voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming met onze Privacy Scan! Dreigt uw ICT-project te mislukken en wilt u advies?
Spiegeler Advocaten Den Haag native Frans Duits Chinees.
Menu Verspring naar content. Bij Spiegeler Advocaten kunt u terecht voor optimaal advies van Nederlandse, Franse, Duitse en Chinese advocaten en juristen op het gebied van internationaal handelsrecht. Daarnaast is Spiegeler Advocaten gespecialiseerd in zaken waarin oneerlijke handelspraktijken een rol spelen zoals bij misleidende vergelijkende reclame, inbreuken op een merk, auteursrecht, octrooi of andere rechten van intellectuele eigendom.
Home Park Advocaten.
Park Advocaten is een regionaal en landelijk georiënteerd advocatenkantoor, gevestigd te Utrecht in een stadsvilla in de nabijheid van het Wilhelminapark, waaraan onze naam is ontleend. Met een team van vijf zeer ervaren, gespecialiseerde advocaten en vier ondersteunende juristen zijn wij zowel grote als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst.
Advocaten in de Praktijk.
Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in een of meerdere rechtsgebieden vanuit de gedachte dat je beter van weinig veel kunt weten dan van veel weinig. Stel uw vraag en krijg binnen 24 uur antwoord. Onze advocaten hebben elke maandagmiddag vanaf 1600: uur ook een gratis inloopspreekuur.
Spreekbeurt Nederlands Advocaten Scholieren.com.
Dan word je toegelaten tot de Orde van advocaten. Waar werken advocaten? Advocaten kunnen op verschillende plekken werken.: Bij een advocatenkantoor. Bij de rechtbank. Bij grote bedrijven die zelf een advocaat hebben. Bij het Ministerie van Justitie bij een gevangenis of op een politiebureau bijvoorbeeld. Speciale regels voor advocaten.
Covington Burling LLP advocaten, België Bruynzeel Storage Systems.
Covington Burling LLP advocaten, België. U bevindt zich hier: Home / Plan een kennismakingsgesprek efficiënt en veilig fysiek opslaan in een digitale wereld / Covington Burling LLP advocaten, België. Covington Burling LLP is een internationaal advocatenkantoor met kantoren in Beijing, Brussel, Londen, New York, San Francisco, Silicon Valley, San Diego, en Washington, DC.

Contacteer ons