Resultaten voor roethof advocaten

 
roethof advocaten
Pauw.
Gerald Roethof is advocaat in Amsterdam. Eerder verdedigde hij onder meer het Bijenkorfmeisje dat met haar baby van het warenhuis afsprong en de voorheen van drugssmokkel verdachte Surinaamse brassband Naks Kaseko Loco. Gerald Roethof, Ellie Lust, Erwin Olaf en Vera Bergkamp over homogeweld.
Advocatenfamilies Advocatenblad.
Jamil Roethof 26, advocaat bij Roethof Advocaten in Arnhem, is de jongste telg uit een grote advocatenfamilie. Niet alleen zijn vader en opa zijn advocaat, ook zijn oom en tante. Er heerst een ontspannen sfeer op ons familiekantoor. Toen ik afgelopen augustus be√ędigd werd als advocaat zaten mijn vader, Ronald Roethof, mijn tante, Machteld Roethof en mijn opa, Max Roethof, in de zaal.
Politiemensen verdienen geen blind vertrouwen Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Views. Likeability of 4. Likeability of 4. Views. Likeability of 4. Likeability of 5. Views. Views. Lik
Hij verdedigde onder meer het Bijenkorfmeisje dat met haar baby van het warenhuis afsprong en de voorheen van drugssmokkel verdachte Surinaamse brassband Naks Kaseko Loco. In zijn advocatenkantoor Roethof Advocaten aan de Ceintuurbaan in De Pijp vertelt Roethof openhartig over zijn jeugd, de vooroordelen die hij ontmoet als donkere advocaat en zijn passie voor strafrecht.
Advocaat Amsterdam Roethof Advocatenkantoor. Google Maps JavaScript API Example.
Documentairereeks over advocatenfamilie Roethof AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
zondag 19 november 2017 1805.: De familie Roethof is een van de bekendste advocatenfamilies van Nederland, toch koos niet iedereen in de familie voor het vak. Mildred Roethof kreeg aan de keukentafel veel advocatenverhalen mee maar koos een andere richting als documentairemaakster.

Contacteer ons