Meer resultaten voor stek advocaten

 
stek advocaten
Stek Advocaten huurt in gebouw Prins en Keizer te Amsterdam PropertyNL.
AMSTERDAM Stek Advocaten huurt 1174 m op een gedeelte van de zesde en zevende verdieping van het gebouw Prins en Keizer aan de Vijzelstraat 66-80 te Amsterdam. Prins en Keizer is een ontwikkeling van Borghese Real Estate in samenwerking met Keystone Vastgoed en COD.
Stek Advocatie.
Enkele reeds begin januari benoemde partners maken zich deze week alsnog bekend, van wie twee bij KBS Advocaten. Daarnaast zijn er nieuwe gezichten te melden bij Bergh Stoop Sanders, Stek Advocaten en Heussen Advocaten en Notarissen in de nieuwe uitdagingen van deze week.
Stek: Uit New York hebben we het celebrate your success together overgenomen Sprout.
Het advocatenkantoor voor ondernemingsrecht, financieringen, EU en mededingingsrecht en economisch ordeningsrecht heeft een snelle start gemaakt sneller dan de partners zelf hadden ingeschat. Het enige echt lastige van een eigen kantoor is dan ook de beheersing van de hoeveelheid werk. Stek advocaten heeft enkele honderden cliënten, maar dat aantal zegt niet veel.
Stek Advocaten BV.
Meer over ons online. Op plattegrond tonen. Hier ziet u, ingeval dat is aangegeven, de aanbevelingen van Stek Advocaten BV. In de city-map plattegronden vind u 991.468 bedrijven, 14.049 informatiepagina's' over bezienswaardigheden van de plaats en eventueel waardebonnen en aanbiedingen.
Stek Advocaten B.V. in Amsterdam Advocaat Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Stek Advocaten B.V. Het doen uitoefenen van de rechtspraktijk, waaronder wordt verstaan: de advocatuur, het notariaat, de belastingadviespraktijk, het procuraat, de functies waarin in het kader van de uitoefening van voormelde praktijken praktijkbeoefenaren door een rechterlijk instantie worden benoemd, alsmede de functies van mediator, bindend adviseur, partijdeskundige en arbiter.
Vacatures Stek advocaten Vacat.
Stek komt graag in contact met: student-stagiairs in de laatste fase van hun studie met de ambitie te excelleren op één van onze praktijkgebieden Een sollicitatiebrief met curriculum vitae, cijferlijst en 60 dagen geleden Opslaan. Carrièrewisselingen bij Nerée, Lexence, Stek. 1 december de sectie bestuursrecht van Pot Jonker Seunke advocaten in Haarlem.
ADVOCATENKANTOOR STEK VERGROOT SLAGKRACHT MET ZYLAB ONE EDISCOVERY Emerce.
ZyLAB biedt haar geavanceerde eDiscovery technologie aan via juridische SaaS-platformen die kostenefficiënt en per zaak kunnen worden ingezet. Over Stek Advocaten. Stek is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Stek helpt haar klanten hun juridische doelstellingen te bereiken op de gebieden ondernemingsrecht, financieel recht, geschillenbeslechting en mededinging gereguleerde markten.
Stek Advocaten huurt 1.174 m2 in Amsterdam Vastgoedmarkt.
vastgoedman/vrouw van het jaar. 29 jan 2014 nieuws. Stek Advocaten huurt 1.174 m2 in Amsterdam. Stek Advocaten huurt 1.174 m2 op een gedeelte van de zesde en zevende verdieping van het gebouw Prins en Keizer aan de Vijzelstraat 66-80 te Amsterdam.
In gesprek met Ruben Elkerbout en Jan Erik Janssen van advocatenkantoor Stek Mr. Online.
Meesters van de week. Ingezonden mededeling In gesprek met Ruben Elkerbout en Jan Erik Janssen van advocatenkantoor Stek. 6 januari 2012. IIR organiseert o.a. in samenwerking met Ruben Elkerbout en Jan Erik Janssen van Stek advocaten op 12 april het Mededingingsrecht Platform 2012.
Stek Advocaten BV Amsterdam.
Activiteiten Stek Advocaten BV.: De activiteiten van Stek Advocaten BV vinden onder andere plaats in de branche: Advocatenkantoren. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Rechtskundige dienstverlening, accountancy, belastingadvisering en administratie, subcategorie Rechtskundige dienstverlening.

Contacteer ons