Op zoek naar alle advocaten?

 
alle advocaten
Hulp bij zoeken Nederlandse orde van advocaten.
In de zoekmachine Vind een advocaat staan alle in Nederland ingeschreven advocaten. Deze ruim 17.000 advocaten zijn verplicht lid van de NOvA. Via de zoekmachine Vind een advocaat kunt u een advocaat vinden die u kan helpen bij uw juridisch geschil.
Omnius Advocatennetwerk Zoek op alle advocaten Wij helpen u graag!
Michelle Roobeek Hendrikx Advocaten Mijdrecht. 0297 303 000. Colin Houth Helderecht Advocaten Apeldoorn. 055-204 90 02. Hennie Siesling-Vellinga De Haan Advocaten Leeuwarden. 058 212 10 75. Omnius biedt specialisten in alle rechtsgebieden. Zoekt u informatie over een juridische kwestie, zoek hier dan eerst op rechtsgebied.
Scheffers Advocaten Home.
U bent op zoek naar een advocaat? Scheffers Advocaten kan u in vrijwel ieder geschil bijstaan. Scheffers Advocaten is een allround advocatenkantoor in Kolham, nabij Hoogezand, in de provincie Groningen. Onze vijf ervaren advocaten staan particulieren en ondernemers bij op vrijwel alle rechtsgebieden.
Orde van Advocaten Breda Middelburg.
In deze zoekmachine worden alle advocaten in Nederland vermeld. U kunt zoeken op naam van de advocaat en op vestigingsplaats. Daarnaast kunt u nog een aantal voorkeuren aangeven, zodat u een selectie aan advocaten gepresenteerd krijgt. Kijk voor informatie over de Nederlandse orde van advocaten op de website van de landelijke orde.
Orde van Advocaten Gelderland.
Bewijs beroepsaansprakelijkheidsverzekering alsmede van het in en uitlooprisico. Lijst van de werkzame advocaten die verzekerd zijn tegen beroepsaansprakelijkheid indien niet alle advocaten verzekerd zijn. Advocaten die werkzaam zijn bij een werkgever als bedoeld in artikel 5.9 onderdelen e, f en g van de Verordening op de advocatuur zal in aanvulling op bovenstaande stukken gevraagd worden om.:

LA advocaten richt zich uitsluitend op arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Alle advocaten beschikken over gedegen kennis van en hebben ervaring met alle facetten van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben de advocaten van LA één of meer bijzondere focusgebieden. LA advocaten adviseert vooral werkgevers, bestuurders, werknemers in het hogere segment en ondernemingsraden.
Orde van Advocaten Noord-Holland.
Lijst van de werkzame advocaten die verzekerd zijn tegen beroepsaansprakelijkheid. indien niet alle advocaten verzekerd zijn. Advocaten die werkzaam zijn bij een werkgever als bedoeld in artikel 5.9 onderdelen e, f en g van de Verordening op de advocatuur zal in aanvulling op bovenstaande stukken gevraagd worden om.:
Orde van Advocaten Midden-Nederland.
Als u op zoek bent naar een advocaat, kunt u gebruik maken van de website van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hier vindt u een zoekmachine met alle advocaten in Nederland. U kunt zoeken op naam van de advocaat en op de vestigingsplaats.
Orde van Advocaten Bonaire.
Het lidmaatschap van de Orde is niet verplicht voor advocaten. De inschrijving bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba is daarentegen wel verplicht voor alle advocaten die in Bonaire werkzaam zijn.
Orde van Advocaten Rotterdam.
Het college van afgevaardigden is een inspraakorgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten, een soort advocatenparlement. Het college van afgevaardigden oordeelt over besluiten van de algemene raad, het bestuur van de Nederlandse orde van advocaten. Van het college van afgevaardigden maken advocaten, uit alle arrondissementen in het land, deel uit.

Contacteer ons