Meer resultaten voor advocatenkantoor amsterdam

 
advocatenkantoor amsterdam
Amsterdam Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Heeft u een vraag op juridisch vlak, of wilt u graag een prijsindicatie aanvragen? Aarzel niet en bel met één van onze juridisch adviseurs voor een afspraak, of stuur ons een e-mail. Contact met advocatenkantoor Amsterdam. Het Amsterdamse kantoor ligt aan het Dijsselhofplantsoen in Amsterdam Zuid.
ER Advocaten Voor al uw juridisch advies.
Het kantoor is gespecialiseerd in het strafrecht, jeugdstrafrecht en bestuursrecht, meer in het bijzonder in bijstandszaken Participatiewet. Wij hebben ruime ervaring en gedegen kennis van en in deze rechtsgebieden. Frans van Mierisstraat 59 III. 1071 RL Amsterdam. Like ons op Facebook! Copyright 2015 ER Advocaten.
Struycken Advocaten Op de bres voor vrijheid en betrouwbaarheid.
Een eerlijke en betrouwbare samenleving is onze missie. Tot het zo ver is zijn wij u graag van dienst. Struycken Advocaten biedt een algemene rechtspraktijk voor de regio Amsterdam en omstreken. Dagelijks brengen onze advocaten hun uitgebreide vakkennis samen op ons kantoor nabij het Oosterpark.
De Top 50 van advocatenkantoren: who's' in, who's' out? Advocatie.
De vijf kantoren die het veld moeten ruimen zijn Dijkstra Voermans Utrecht, Rotterdam en Eindhoven, positie 40, Pellicaan Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht, positie 47, Ekelmans Meijer Den Haag, positie 48, Fort Amsterdam, positie 49 en Höcker Amsterdam, positie 50.
Kennedy Van der Laan Advocatenkantoor Amsterdam/Eindhoven. Kennedy Van der Laan Advocatenkantoor Amsterdam/Eindhoven. Facebook. Linkedin. Twitter.
Wanneer is een aanvrager van een omgevingsvergunning geen belanghebbende bij een besluit op die aanvraag? 06 maart 2018 De onlangs gepubliceerde uitspraak van de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam van 1 november 2017 biedt een mooie illustratie van vaste jurisprudentie over een aanvraag om een omgevingsvergunning die geen aanvraag in de zin van de Awb is, dat wil zeggen: een verzoek van een belanghebbende, een besluit te nemen.
Advocatenkantoor De Baarsjes.
Voor dergelijke situaties kent Advocatenkantoor De Baarsjes het gratis kennismakingsgesprek. In het introductiegesprek maakt u kennis met Advocatenkantoor De Baarsjes. In dit gesprek wordt uw probleem besproken. Uw advocaat zal in dit gesprek in overleg met u de te volgen strategie bepalen. Inkomende telefoongesprekken worden in beginsel direct beantwoord. Indien uw advocaat hiertoe verhinderd is, wordt u behoudens buitengewone omstandigheden, nog diezelfde dag teruggebeld. 1057 DD Amsterdam.
Advocaat Amsterdam Witlox Snijders Advocaten Amsterdam.
Witlox Snijders Advocaten Amsterdam. De ervaren advocaten van advocatenkantoor Witlox Snijders in Amsterdam zijn specialist op zijn of haar vakgebied. Onze advocaten en mediators hebben hun sporen in de rechtshulp ruimschoots verdiend. Wij zijn in Amsterdam centrum gevestigd sinds 1997.
Seegers Lebouille Advocaten Amsterdam en Badhoevedorp.
Betrokken, zonder poespas en tegen redelijke tarieven bieden onze advocaten vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp Gemeente Haarlemmermeer kwalitatief hoogstaande juridische bijstand. Wat ons onderscheidt is onze jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook dat wij gemakkelijk toegankelijk en goed benaderbaar zijn voor onze cliënten.
Advocatenkantoor Amsterdam Advocaat Amsterdam Schenkeveld.
Home Ons kantoor Advocatenkantoor Amsterdam. Advocatenkantoor in Amsterdam. Sinds 1908 staat Schenkeveld Advocaten sterk in uw recht. Met meer dan 20 advocaten zijn we zeer ervaren in het ondersteunen van particulieren, ondernemers en overheidsinstanties en maatschappelijke instellingen op juridisch gebied.
Van Till advocaten juridisch maatwerk vanuit Amsterdam jurist.
Door: Royce de Vries. Lees de blog. Bedrijf en woning samen in VvE, wat te doen in geval van overlast? Door: Kim Kroon. Lees de blog. Van Till advocaten. Werken bij Van Till. De Lairessestraat 131-135. 1075 HJ Amsterdam. 1070 AS Amsterdam.

Contacteer ons