Op zoek naar grootjans advocaten?

 
grootjans advocaten
GROOTJANS ADVOCATEN te DOETINCHEM insolventierecht.
Het is dus heel wel mogelijk dat er bij Grootjans Advocaten meer specialisten werkzaam zijn dan wij hier kunnen vermelden. Bij Grootjans Advocaten is 1 advocaat gespecialiseerd in insolventierecht werkzaam, lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten Insolad. De door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging Vereniging Insolventierecht Advocaten Insolad stelt hoge eisen aan de deskundigheid en de opleiding van de leden.
Grootjans Advocaten MediatorVinden.nl.
Janny Grootjans is specialist geaccrediteerd familiemediator en ondersteunt bij echtscheiding, omgangsregeling, ouderschapsplan en aliementatieafspraken. Daarnaast doet ze mediations in het arbeidsrecht en in het erfrecht. Sinds 1983 werkt Janny bij Grootjans Advocaten Doetinchem. Sinds 2007 is zij werkzaam als NMI mediator MfN registermediator.
Grootjans Advocaten te Doetinchem Informatie over de dienstverlener.
Home Geef een review Inloggen extranet Contact Werken bij Advieskeuze.nl Over Advieskeuze.nl. Over dit bedrijf is geen aanvullende informatie bekend. Is dit jouw bedrijf? Update de gegevens. Prins Hendrikstraat 38. Bekijk op Google maps. Grootjans Advocaten heeft nog geen reviews.
Grootjans Advocaten.
Grootjans Advocaten Doetinchem werkt ruim 30 jaar in de Achterhoek en Liemers voor zowel bedrijven, als voor particulieren. WIj werken vanuit kennis en kunde, naar onze mening is dit de beste basis voor het leveren van kwaliteit, zowel wat betreft de specialistische kennis als wat betreft de professionele bekwaamheid van de advocaten.
Alle Advocaten In Nederland doetinchem Gelderland Grootjans Advocaten.
Huur Verhuur / Vastgoedrecht. Internationaal en Europees recht. Personen Familie en Erfrecht. Staatsrecht en bestuursrecht. Strafrecht en criminologie. Vreemdelingen en asielrecht. Andere kantoren in doetinchem. Andere steden/gemeenten in Gelderland. Een mail sturen naar Grootjans Advocaten. Advocaten werkzaam bij Grootjans Advocaten.

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
Grootjans Advocaten Doetinchem Grootjans Advocaten.
Advocaten Doetinchem Grootjans. In de regio. Grootjans Advocaten Doetinchem. Grootjans Advocaten te Doetinchem als deskundig advocatenkantoor al ruim 30 jaar gevestigd te Doetinchem, werkzaam voor de zakelijke markt én voor particulieren. Ons uitgangspunt is Kennis" en kunde: specialistische kennis, gecombineerd met professionele deskundigheid.
Welkom bij Koole en van der want advocaten.
Tijdens zijn universitaire studie heeft Grootjans als vrijwilliger bij de Kinder en Jongerenrechtswinkel Gelderland gewerkt. Tevens was hij vanaf 2008 juridisch medewerker bij Koole Van der Want Advocaten. Daags na zijn afstuderen is hij als advocaat beëdigd en richt hij zich bij Koole Van der Want Advocaten op de algemene rechtspraktijk.
Grootjans Advocaten B.V. in Doetinchem Advocaat Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Grootjans Advocaten B.V. Het uitoefenen of doen uitoefenen van de rechtspraktijk door een of meer advocaten, al dan niet in samenwerking met een of meer beoefenaren van andere vrije beroepen, een en ander met inachtneming van alle op het beroep van advocaat toepasselijke regelgeving.
Advocaat in Antwerpen Dirk Grootjans.
Rekening derdengelden BE81 6304 0940 4424. Dirk Grootjans is in juni 1973 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Gent. Hij behaalde het diploma van licentiaat in de rechten met onderscheiding en trad nog datzelfde jaar toe tot de Antwerpse balie. Sedert 1992 is hij stichtend vennoot van het advocatenkantoor dat thans de naam ADVOC A NT draagt. Van 1985 tot 1989 is hij bestuurslid geweest van de Jonge Balie, die in Antwerpen bekend staat onder de naam Vlaamse Conferentie. In oktober 1987 was hij openingsredenaar en tijdens het gerechtelijk jaar 1988 1989 was hij voorzitter van de Vlaamse Conferentie. Hij trok mee de informatisering van de advocatuur op gang en ontwierp reeds in 1987 een softwareprogramma voor het administratief beheer van een advocatenpraktijk. In 2012 bezorgde hij de Antwerpse balie een elektronisch verwittigingssysteem over het verloop van de terechtzittingen. Van 1990 tot 1994 en van 1998 tot 2000 was hij lid van de Raad van de Orde van advocaten te Antwerpen.

Contacteer ons