Zoeken naar brinkhof advocaten

 
brinkhof advocaten
Brinkhof Advocaten Campagne Website Bourne Design.
Advocatenkantoren zijn voortdurend op zoek naar de beste arbeidskrachten. Dat begint al bij stagiairs. Bourne realiseert samen met LaMarque voor Brinkhof Advocaten een wervingscampagne voor studenten: The Exchange. In ruil voor stagiairs draagt Brinkhof bij aan de begroting van juridische verenigingen.
Brinkhof NV in Amsterdam De Telefoongids.
Op deze vaak internationale gebieden procederen en adviseren wij over octrooien, auteursrecht, merken en modellen, product en marktregulering, mededinging, IT/outsourcing en privacy. Brinkhof brengt voor haar dienstverlening een honorarium in rekening dat in principe wordt samengesteld door het aantal uren dat door de betrokken advocaten aan de zaak is besteed te vermenigvuldigen met de voor de betrokken advocaten geldende tarieven.
Advocatenkantoor Brinkhof gaat slimme ruil aan met studenten Mr. Online.
Naast posters en de direct mailing met DVDs worden advertenties, internetbanners, Youtube en een themasite ingezet: http//www.brinkhof-exchange.com/.: De advocaten van Brinkhof zijn werkzaam binnen de dynamische rechtsgebieden van technologie, informatie, communicatie en life sciences, en behoren op die gebieden tot de internationale top.
Brinkhof Nederlands.
Brinkhof in Amsterdam.
Home Provincie Noord-Holland Gemeente amsterdam Brinkhof. De Lairessestraat 111 115. De Lairessestraat 111 115. Auteursrecht / Intellectuele eigendom. Computer / ICT-recht. Internationaal en Europees recht. Staatsrecht en bestuursrecht. Advocaten van dit kantoor. Telecommunicatie, media en entertainmentrecht. Informatie, communicatie, en technologierecht.
Brinkhof Advocatie.
Daarnaast hebben de advocaten en partners Ruprecht Hermans en Kurt Stopetie jarenlange ervaring op octrooigebied. De praktijk van Brinkhof betreft nationale en grensoverschrijdende inbreuk en nietigheidsproceduresvoor de Haagse octrooigerechten, dikwijls afgestemd opparallelle buitenlandse procedures, en opposities voor het Europees Octrooibureau.
Zwenne vliegt uit bij Bird Bird en start bij Brinkhof Advocatenblad.
Wat wilt u bij Brinkhof gaan bereiken? Wat zijn de ambities voor de komende vijf jaar? De praktijk verder uitbouwen en baanbrekende zaken doen. Er verandert veel in het privacy en gegevensbeschermingsrecht. We hebben sinds 1 januari een meldplicht datalekken en de Autoriteit persoonsgegevens kan nu substantiƫle boetes opleggen. En over twee jaar komen er nog weer strengere privacyregels uit Brussel. Er is daarom grote vraag naar kennis en deskundigheid daarover. Van Den Haag naar Amsterdam, is dat wennen? Ik verwacht dat ik op enig moment wel gewend raak aan Amsterdam. Het is geen Den Haag natuurlijk, maar helemaal niet zo beroerd als soms wel wordt gedacht. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Honderden advocaten hebben donderdag in toga bij de Tweede Kamer gedemonstreerd voor een betere financiering van de rechtsbijstand.

Contacteer ons