Resultaten voor boontje advocaten

 
boontje advocaten
ArbeidsRecht Dispuut BoontjeAdvocaten.
Boontje Advocaten houdt zich sinds haar oprichting, meer dan tien jaar geleden, exclusief bezig met het arbeidsrecht en hanteert de arbeidsrecht plus formule, waarbij de advocaten zich verder specialiseren in en profileren op een deelgebied van het arbeidsrecht. Door de focus en jarenlange expertise is het kantoor in staat om cliƫnten advies op hoog niveau en service op maat te bieden.
Boontje Advocaten Arbeidsrecht in Amsterdam.
Boontje Advocaten Arbeidsrecht. Home Provincie Noord-Holland Gemeente amsterdam Boontje Advocaten Arbeidsrecht. Boontje Advocaten Arbeidsrecht. De Boelelaan 28. De Boelelaan 28. Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Advocaten van dit kantoor. Gratis offerte aanvragen bij deze en andere advocaten in Amsterdam! Sitemap Notaris Hypotheekrente Makelaars Taxateurs Aankoopmakelaar Mobiele site.
Contact Boontje Advocaten.
31 020 572 71 90 31 020 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl. Tot eind 2017 wordt gewerkt aan verbetering van de verkeerssituatie aan de De Boelelaan. Voor de bereikbaarheid betekent dit dat vanaf heden minder rijstroken beschikbaar zijn op de De Boelelaan.
Danny Vesters Boontje Advocaten.
Danny staat een breed scala aan cliƫnten bij, waarbij de focus ligt op de werkgeverspraktijk. Naast het klassieke arbeidsrecht heeft Danny affiniteit met het strategisch arbeidsrecht en hebben internationale arbeidsverhoudingen, flexibele arbeidsrelaties en privacy zijn bijzondere interesse. deze website gebruikt cookies.
Boontje Advocaten Arbeidsrecht Amsterdam Overige: adres, openingstijden D.
Kaart wordt geladen. Boontje Advocaten Arbeidsrecht. Boontje Advocaten is een nichekantoor dat zich exclusief bezighoudt met het arbeidsrecht. Wij verlenen onze diensten met name aan ondernemingen van kleinbedrijf tot multinational en individuele werknemers in het hogere echelon in binnen en buitenland.
Boontje Advocaten Advocatie.
Boontje, DVDW, Hogan Lovells en Delissen Martens. Na ruim twee jaar te hebben gewerkt bij Boontje Advocaten in Amsterdam, is arbeidsrechtadvocate Yvette Dissel foto sinds 1 maart 2016 benoemd tot partner. Ook DVDW Advocaten maakt een nieuwe partnerbenoeming bekend, terwijl onder anderen Hogan Lovells en Delissen Martens nieuwe gezichten hebben verwelkomd.
Boontje Advocaten Juridische Banenbank.
Ik ben kandidaat. Ik ben werkgever. Registreren als kandidaat. Registreer als werkgever of intermediair en plaats direct. JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals. Alle rechten voorbehouden. Copyright 2017 www.jbb.nl. JBB op LInkedIn. JBB op Twitter. JBB op Facebook.
BOONTJE ADVOCATEN te AMSTERDAM mediation.
Bij Boontje Advocaten is 1 advocaat gespecialiseerd in mediation werkzaam, lid van de Nederlandse Vereniging Van Mediation Advocaten NVVMA. De door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging Nederlandse Vereniging Van Mediation Advocaten NVVMA stelt hoge eisen aan de deskundigheid en de opleiding van de leden.
Pauline Sick Boontje Advocaten.
31 020 572 71 90. 31 020 572 71 90 31 020 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl. 31 0 20 5727198. Pauline Sick is partner bij Boontje Advocaten. Zij is advocaat sinds 1997 en werkte tot 2009 bij Van Doorne Advocaten.
Pauline Sick versterkt Boontje Advocaten Mr. Online.
Pauline Sick is ruim 12 jaar advocaat en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij was tot haar benoeming bij Boontje werkzaam bij Van Doorne Advocaten. Boontje Advocaten ziet de komst van Pauline als een belangrijke stap in de verdere groei en uitbouw van de ambities van het kantoor.

Contacteer ons