Zoeken naar advocaten kantoor

 
advocaten kantoor
De Langhe Law Firm.
De Langhe Law Firm has three divisions corporate MA taxcommerciallitigation with diverse activity in these areas and our aim is to meet client expectations and offer consistent high-quality and efficient legal and tax services.
Janssen Ohlenroth Partners.
Met een team van momenteel dertien advocaten verlenen wij specialistische rechtshulp op alle belangrijke rechtsgebieden zowel aan particulieren als aan ondernemers. Het verlenen van professionele en betaalbare rechtshulp staat bij ons voorop. Een belangrijk deel van onze zaken wordt uitgevoerd op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand zogenoemde toevoegingen. Wij willen bovenal een sociaal betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor zijn waar cliënten zich echt gesteund voelen. En ook als u uw eigen advocaat betaalt tegen normale kosten. Iedereen kan te maken krijgen met een juridisch probleem. Dat geldt ook voor u. Bijvoorbeeld als u schade heeft geleden en die op iemand wilt verhalen.
Sedlex Advocatenkantoor Marc Van Den Keybus.
Sedlex Advocatenkantoor Marcus Van den Keybus Bredabaan 311 2990 Wuustwezel
Boemaars advocatenkantoor in Zundert/Breda.
Kevin Boemaars opgericht als een algemene beroepspraktijk. Advocatenkantoor Boemaars is een jong kantoor met gedreven en ambitieuze medewerkers die u eerlijk duidelijk en professioneel adviseren. Een voortdurend innovatieve grondhouding een brede interesse en bijzondere aandacht voor u als cliënt en de ontwikkelingen die voor u relevant zijn kenmerken het kantoor. Transparantie en het streven naar voortdurende verbetering kenmerken de werkwijze. Advocatenkantoor Boemaars biedt een brede juridische dienstverlening aan uiteenlopende cliënten zoals ondernemingen organisaties en particulieren. Advocatenkantoor Boemaars streeft steeds naar een hoog kwaliteitsniveau en heeft bewezen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten te voldoen.
Home Advocatenkantoor Lemmens.
De werkwijze van het kantoor is informeel open en gericht op het leveren van juridische rechtsbijstand van kwalitatief hoog niveau. Contact met ons opnemen? Bel ons op 0493 35 22 10. Of stuur een e-mail info@advocatenkantoorlemmens.nl. Arbeidsrecht Personen en familierecht. Advocatenkantoor Lemmens is een jong en ambitieus advocatenkantoor dat zich bezighoudt met het arbeidsrecht en het personen en familierecht. De werkwijze van het kantoor is informeel open en gericht op het leveren van juridische rechtsbijstand van kwalitatief hoog niveau. Contact met ons opnemen? Bel ons op 0493 35 22 10.
Home // Advocatenkantoor Prinsegracht 53 Den Haag.
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Kom langs of bel voor een oriënterend gesprek. Advocatenkantoor Prinsegracht richt zich op particulieren en kleine bedrijven. Het is een laagdrempelig kantoor waarin de advocaten met elkaar samenwerken. Een aantal kosten wordt gedeeld maar elke advocaat voert de praktijk voor eigen rekening en risico. Een van de advocaten is ook mediator. De advocaten hebben zich gespecialiseerd in een beperkt aantal rechtsgebieden waardoor de kwaliteit hoog is. Voor de volgende rechtsgebieden kunt u bij ons kantoor terecht. huurrecht en woonrecht kraakzaken. Vereniging Sociale Advocatuur Nederland. Sociaal Juridisch Stadsoverleg overleg tussen advocaten Sociale Raadslieden Juridisch Loket en de Haagse wetswinkel. Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.
Raats Advocaat Antwerpen.
De advocaat baat zijn kantoor uit onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het ondernemingsnummer van het kantoor genaamd Raats Advocaten bvba is 0553.669.664. De beroepsaansprakelijkheid is verzekerd bij NV Amlin Europe via makelaar Van Breda Risk en Benefits te Antwerpen. Tel 03 828 77 66 Fax 03 828 60 75. Rechtbank van eerste aanleg voor instellen van schade eisen.
Advocatenkantoor Appelman Advocaten te Alkmaar.
Een bewuste keuze want zo bieden wij naast de kwaliteit van een groot kantoor ook de voordelen van een kleine organisatie. Wij kennen onze cliënten zijn flexibel en kunnen de kosten laag houden. Doordat wij een klein team zijn zijn de lijnen kort. Wij vinden het belangrijk dat goede rechtshulp toegankelijk is en blijft voor een breed publiek. Daarom hanteren wij een eerlijk uurtarief en is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis. Ons team van drie advocaten en drie secretaresses staan particulieren en kleine en middelgrote bedrijven uit Alkmaar en omstreken bij.
Advocatenkantoor Weteringkade.
Het is een laagdrempelig kantoor waarin de advocaten met elkaar samenwerken. Een aantal kosten wordt gedeeld maar elke advocaat voert de praktijk voor eigen rekening en risico. De advocaten hebben zich gespecialiseerd in een beperkt aantal rechtsgebieden waardoor de kwaliteit hoog is. Het kantoor heeft een bekwame secretariële ondersteuning. De advocaten zijn mr. Sinem Bulut en mr. De advocaten adviseren en procederen op de volgende rechtsgebieden.
Welkom Advocatenkantoor De Jaeger-Hermie.
Advocatenkantoor De Jaeger-Hermie staat garant voor een kwalitatieve flexibele menselijke en multidisciplinaire aanpak van uw juridische vragen en problemen. Ons kantoor bestaande uit drie advocaten is reeds jarenlang een vaste betrouwbare waarde in Maldegem en omstreken. Door onze veelzijdigheid en ervaring kunnen wij u bijstaan in tal van materies. Zowel particulieren ondernemingen als overheden kunnen bij ons terecht. Klantgerichtheid bereikbaarheid en gedrevenheid zijn onze troeven. Steeds zoeken wij naar een oplossing op maat van de cliënt. Indien u beroep wil doen op onze diensten kunt u ons hier alvast contacteren.

Contacteer ons