Meer resultaten voor van dijk advocaten

 
van dijk advocaten
Van Dijk Advocaten Ons team.
Alle 12 / Aansprakelijkheid 2 / Arbeidsrecht 7 / Bestuursrecht 6 / Bouwrecht 4 / Goederenrecht 4 / Insolventierecht 2 / Ondernemingsrecht 3 / Ondersteuning 5 / Personen en familierecht 5 / Strafrecht 5 / Verbintenissenrecht 7. Ingrid van Dijk. Kees de Blaey. Iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Van Dijk cs Advocaten.
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld.
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld. Advocatenkantoor Van Dijk is gevestigd in Barneveld. Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact met ons op! Advocatenkantoor Van Dijk is een laagdrempelig kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het kantoor is gevestigd in Barneveld en heeft zich volledig gespecialiseerd in het contracten en aansprakelijkheidsrecht.
Carlijn van Dijk Jaeger Advocaten-belastingkundigen.
Handleiding voor advocaten. Modellen bezwaar en beroep. Webinar bezwaar beroep. In de media. Klachten en cliënttevredenheid. Werken bij Jaeger. Carlijn van Dijk. Medewerkers Carlijn van Dijk. Snel" en resoluut." van Dijk 1985 is in 2008 afgestudeerd in het fiscale recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij tevens voorzitter was van de studievereniging Groninger Fiscale Eenheid.
Homepage Letselschadeadvocaat Mr. Thomas v. Dijk.
Het keurmerk specialisatieverenigingen is een beeldmerk, dat de Nederlandse orde van advocaten uitreikt aan specialisatieverenigingen waarvan de leden aan bijzondere Lees meer. LSA Kieswijzer voor de dichtstbijzijnde letselschade-advocaat. Op de Kieswijzer site kunnen bezoekers aan de hand van een door hen ingevulde postcode/plaatsnaam/wijk de LSA advocaten vinden die Lees meer. Van Dijk op Twitter.
Chris van Dijk Advocaat en Partner Kennedy Van der Laan. Chris van Dijk Advocaat en Partner Kennedy Van der Laan. Facebook. Linkedin. Twitter.
Voorzitter VIRA Vereniging van informaticarecht advocaten 2000-2002. Bestuurslid VIRA Vereniging van informaticarecht advocaten 1998-2000. Medeoprichter en bestuurslid Vereniging voor Aansprakelijkheids en Schadevergoedingsrecht. CausaRie, genootschap van aansprakelijkheidsdeskundigen. Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs. Vereniging voor Gezondheidsrecht. Vereniging voor Burgerlijk Procesrecht. Sinds 1994 lid van de Tuchtcommissie Badmintonbond. Legal 500 EMEA 2017 Insurance Tier 3. Erik van Orsouw, Chris van Dijk and Peter van den Broek at Kennedy Van der Laan are material damages experts and leading liability insurance specialists.
Home.
Juridische bijstand voor bedrijf en particulier. Sneep, Nuijten en Van Dijk Advocatuur heeft geen klanten die betalen voor dure gebouwen, overheadkosten en anderszins zaken die tarieven opstuwen. Zowel ondernemer als particulier kunnen bij ons kantoor terecht en kiezen daarbij voor een zeer ervaren advocaat.
Tom van Dijk FDJ Advocaten.
Kirsten Luijckx studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht. FDJ Advocaten is een specialistenkantoor op het gebied van civiel vastgoed en procesrecht en ruimtelijk bestuursrecht. Tom van Dijk.
J. van Dijk advocatuur, Scheemda.
Sinds 2013 als van Dijk Advocatuur in Scheemda. Zowel voor particulieren als MKB-klanten. Ook voor cliënten met een smalle beurs op basis van gefinancieerde rechtshulp via de Raad voor Rechtsbijstand. Uurtarief voor betalende cliënten: 175, excl BTW en vermeerderd met 6% kantoorkosten.
Home.
Paul van Boven. Emerens van Dijk. Anne Lize Ritsema. Informatie portal WSNP. Algemene voorwaarden voor gebruik van de portal WSNP. Handleiding portal WSNP / online dossier. Bierens van Boven. Bierens van Boven advocaten staat u graag bij met adviezen en in procedures.
Partners Van Dijk Home pagina.
Orde van advocaten. Postadres: Postbus 2233, 3800 CE Amersfoort Bezoekadres uitsluitend na afspraak: Groen van Prinstererlaan 38, 3818 JP Amersfoort Tel: 033 247 12 50 Fax: 084 839 27 53 Sms: 06 508 973 00 E-mail: info@partnersenvandijk.nl KVK: 321 424 710 000 BTW: NL1724.00.211B01.

Contacteer ons