Zoeken naar bureau voor rechtshulp den haag

 
bureau voor rechtshulp den haag
Advocatuur Corine de Jong.
Ze ging direct aan het werk bij het Bureau voor Rechtshulp in Den Haag en stapte in 1984 over naar de sociale advocatuur. Van maart 1984 tot mei 1996 werkte ze als advocaat in de Schilderwijk in Den Haag kantoor Van Welsem en De Jong, van juni 1996 tot december 2011 werkte ze in het kantoor Hofdijk en De Jong aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag.
Rechtswinkel Den Haag.
Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Den Haag zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft. Wij zijn ook actief in. Wateringen Wassenaar Voorburg Scheveningen Leidschendam Kijkduin Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland.
Juridisch Loket Den Haag Gratis juridisch advies.
4 Voor die tijd was het Juridisch Loket Den Haag bekend als het Bureau voor rechtsbijstand Den Haag / Bureau voor rechtshulp Den Haag. Het vroegere adres van het Juridisch Loket Den Haag was: Torenstraat 172, 2513 BW Den Haag.
Juridisch loket Den Haag Sociaal Verhaal.
Bureau voor Rechtshulp. Wetswinkel Rechtswinkel Nederland. Hulp bij schulden. Hulp bij schulden. 1 maand huurachterstand. 2 maanden huurachterstand. 3 maanden huurachterstand. Huisuitzetting wat nu? Gratis Juridisch Advies. Juridisch advies bij ontslag. Juridisch advies bij bijstand. Juridische vraag stellen. Gratis Juridisch Advies. Politie / Justitie. Dagvaarding verdachte door Officier van Justitie. TOM zitting oproep OM. Overheid / UWV. Beslag bankrekening deurwaarder. Beslag op uw uitkering. IOW uitkering bezwaar UWV. Geen salaris ontvangen. Ontslag op staande voet aanvechten. Wat te doen bij ontslag? Belasting / Toeslagen. Beslag toeslagen belastingdienst. Beroep tegen afwijzing kwijtschelding gemeentelijke belasting. Dwangbevel Belastingdienst ontvangen. Toeslagen terugbetalen of verrekenen Belastingdienst. DUO / studiefinanciering. Algemene voorwaarden studieschuld. Bemiddelingskosten terugvragen kamer. Gedagvaard wat nu? Huur te hoog. Energieleverancier zonder borg bij dreigende afsluiting. Loonsanctie UWV opheffen. Sociaal Verhaal voor bewindvoerders. Sociaal Verhaal voor ondernemers. Wie zijn wij? Juridisch loket Den Haag.
Van den Bout advocaten Den Haag Familierechtadvocaten, Mediators en IE-gemachtigden.
VAN DEN BOUT advocaten, mediators IE-gemachtigden. Het kantoor is een onafhankelijk, deskundig en ervaren advocaten en register mediatonkantoor te Den Haag aan de Javastraat 12 met eigen gratis parkeerterrein voor particulieren, ondernemers, ondernemingen en overheidsinstellingen, met zowel specialisaties alsook diverse varia-rechtsgebieden. De werkzaamheden worden verricht nationaal, Europees resp. internationaal, waar nodig of gewenst met behulp van een eigen mondiaal netwerk van externe advocaten, deskundigen en IE-gemachtigden. Advisering, juridische begeleiding en rechtsbijstand bij procesvoering op de gespecialiseerde en op de varia juridische werkterreinen zijn kerntaken van het kantoor, tezamen met mediation als alternatieve geschillenoplossing. Redelijke tarieven op uurbasis zonder algemene kostenopslag of in voorkomende gevallen op maat gesneden vaste prijsafspraken, vaste maandabonnementen. Ook worden werkzaamheden/diensten verricht op pro deo basis / door de staat gefinancierde rechtshulp, in het kader waarder waarvan wordt samengewerkt op basis van HIGH TRUST met de Raad voor Rechtsbijstand.
Den Haag Hulp en advies bij juridische problemen.
Voor het online regelen van veel overheids-zaken heeft u DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraagt u die dan zelf aan via www.digid.nl. Elke inwoner van de gemeente Den Haag kan hulp of advies krijgen van de sociaal raadslieden.
mr. J.G.P. Han de Wit // Advocatenkantoor Prinsegracht 53 Den Haag.
Sinds 1987 verleent hij rechtshulp, aanvankelijk bij het voormalige Bureau Rechtshulp in de regio Den Haag. Sinds 1 september 1998 is hij als advocaat verbonden aan het Advocatenkantoor Prinsegracht. In zijn praktijk richt hij zich op problemen rond allerlei soorten sociale uitkeringen. Daarin is hij al jaren gespecialiseerd. Han vindt het belangrijk dat ook mensen met een lager inkomen gebruik kunnen maken van goede rechtsbijstand. Hij zet zich daarvoor tot het uiterste in en combineert dit met het geven van ruimte aan zijn cliënten voor hun persoonlijke beleving, zonder dat hij daarbij de juridische belangen van zijn cliënten uit het oog verliest.
Raad voor Rechtsbijstand.
Advocaat in Leiden. Vestiging Den Haag. De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand Wrb. Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Juridisch Bureau Den Haag.
Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Den Haag en omgeving aan huis of bedrijf. Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Den Haag, of in Wateringen, Leidschendam-Voorburg, Nootdorp-Pijnacker, Hoek van Holland, Het Westland of andere plaatsen rondom Den Haag. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland.
InjeRecht Rechtshulp Mediation in Den Haag De Telefoongids.
add_review Ja Nee. Goudriaankade 19, 2516GM, Den Haag. Rubriek: Juridisch adviseur. E-mail InjeRecht Rechtshulp Mediation. Lees hier alle 2 beoordelingen. Schrijf zelf een beoordeling. E-mail InjeRecht Rechtshulp Mediation. Toon openingstijden feestdagen. fax: 084-877.Toon fax 084-8777050. mobiele telefoon: 06-4234.Toon nummer 06-42342699. Kies voor InjeRecht Toegankelijk, persoonlijk én een eerlijk tarief Toegankelijk InjeRecht is gestart om rechtshulp mediation voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Contacteer ons